Steun de Walrus. Doe mee met de Crowdfunding!

In deze zware tijden heeft onze homebase Café De Walrus het zwaar. Daarom zijn zijn een crowdfunding gestart. Alles dat wordt gedoneerd gaat volledig naar De Walrus. Jullie bijdrage wordt gewaardeerd!

https://www.gofundme.com/f/local-legends-cafe-de-walrus

De oproep van de Walrus:

Café De Walrus is al decennia een begrip in Groningen. Deze gezellige kroeg midden in de binnenstad van Groningen is de thuisbasis (geweest) van vele verenigingen. Van bridge en bordspelletjes tot bruisende studentenfeesten, De Walrus wordt gezien als dé plek voor student én stadjer, ook vanwege de spetterende live-muziek avonden, ook tijdens Eurosonic, en openbare dansavonden. Tot slot hebben vele Groningers hun verjaardag, jubileum of afstuderen gevierd in De Walrus.

Helaas heeft ook Café De Walrus het erg zwaar tijdens de Coronapandemie. Daarom vragen we jouw hulp om ervoor te zorgen dat ook in de toekomt Café De Walrus kan worden gebruikt voor feesten, verjaardagen, live-muziekavonden en door de vele verenigingen. Het afgelopen jaar zijn we vanaf maart dicht geweest of open met strenge regels, die ervoor zorgen dat de meeste avonden niet door konden gaan. Dit betekent dat, terwijl kosten zoals huur doorlopen, inkomst zo goed als verdwenen zijn. Dit houdt De Walrus niet lang meer vol. Jouw hulp wordt daarom enorm gewaardeerd!

Café De Walrus is een sociëteit, dit betekent dat het café wordt bestuurd door vrijwilligers.  Stuk voor stuk mensen met hart voor de zaak. Alle opbrengsten van deze inzameling gaan dus naar het voorbestaan van De Walrus door het betalen van de vaste kosten. Op deze manier hopen we de storm te doorstaan zodat we jullie allemaal zo snel mogelijk weer kunnen verwelkomen voor al onze activiteiten!

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar:

cafedewalrus@gmail.com

Groeten,

Arne