Nieuw bestuurslid. Even voorstellen!

Als nieuw algemeen bestuurslid wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Petra Suvee, 34 jaar en woon in de stad Groningen. Sinds 2017 ben ik met veel plezier lid van de spellenvereniging Rabenhaupt. Ik heb in dat jaar deelgenomen aan het verbreken van het wereldrecord Catan Big Game, in Rotterdam. Een collectief potje Catan met 1096 Catan-liefhebbers tegelijk. Het was een unieke spelervaring en vergeet ik nooit meer. Vanaf dat moment ben ik weer meer bordspellen gaan spelen en heb me aangemeld bij Rabenhaupt. Ik ben hier zo hartelijk ontvangen, ook dat vergeet ik nooit meer. 

Naast mijn administratieve baan en bordspellen spelen, wandel ik graag. Daarnaast ben ik graag creatief bezig, vind ik het leuk om gezellig af te spreken en dingen te ondernemen/organiseren. Ik geniet van de kleine dingen in het leven en verbind graag mensen met elkaar.

Ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling en het speelplezier van de spellenvereniging Rabenhaupt. En hoop dat we snel weer veilig bordspellen kunnen spelen met z’n allen. Want dat mis ik toch wel.

Tot gauw! Groetjes Petra.