Home

Welkom bij spellenvereniging Rabenhaupt!

Locatie: De locatie waar we wekelijks bij elkaar komen is in het speeltuingebouw aan de Resedastraat 2A 9713 TN Groningen. De ingang is aan de speeltuinzijde. Vanaf 19:30 gaan de deuren open. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Nieuws: Op zaterdag 23 april opent het Groninger Museum “Stad houdt stand”, een tentoonstelling met verhalen die over het rampjaar 1672 en de belegering van Groningen vertellen, maar die ook laten zien hoe we Gronings Ontzet sinds 1672 vieren. Er zijn kanonnen te zien, een grote maquette (die jaren geleden door Rabenhaupters gemaakt is, en in 2020 is gerestaureerd) van de belegering van de stad en de tentoonstelling eindigt met een filmcollage over de jaarlijks kermis op 28 augustus, met paardenspul en vuurwerk.
Voor meer informatie, bezoek https://www.groningermuseum.nl/kunst/tentoonstellingen/stad-houdt-stand-350-jaar-groningens-ontzet
De tentoonstelling zal nog tot en met oktober te bezichtigen zijn.

Meer Nieuws: Op zaterdag 24 september vind er weer een nieuwe editie van Noorderspel plaats. Noorderspel, wat van oudsher door Rabenhaupt werd opgestart, wordt al jaren georganiseerd door spellenwinkel WirWar. Deze spellenbeurs is de grootste van Noord Nederland en is een must-see voor elke spellen liefhebber. Voor maar €3,50 (kinderen tot en met 11 jaar gratis) kan je de hele dag (van 10:00 tot 18:00) genieten van de vele spellen die tentoongesteld en gedemo’d zullen worden.

Lees hier meer over de beurs: https://www.noorderspel.nl/

Noorderspel

Spellenvereniging Rabenhaupt is al meer dan 30 jaar dé vereniging voor bordspellen en kaartspellen in Groningen en omstreken.

Heb je interesse in bordspellen en lijkt het je leuk nieuwe mensen te leren kennen in Groningen en omgeving? Dan is Spellenvereniging Rabenhaupt waarschijnlijk ook wat voor jou! We zien je graag eens langskomen op een van onze spellenavonden. Iedereen is welkom! Mocht je vragen hebben, stuur ons een berichtje en we zullen je zo snel mogelijk antwoord geven!

Natuurlijk heeft Rabenhaupt een uitgebreide collectie van bordspellen met zowel instap en ook zwaardere spellen. Ken je de regels niet? No problem, die leggen we natuurlijk graag uit.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten en recensies? Meld je dan aan voor de Rabenhaupt nieuwsbrief.

Blijf gezond en tot speels!

Leave a Reply